Därför är det bra att jämföra odds

Att få ut maximalt av varje bet för att maximera vinsten kan kännas som en självklarhet. Ändå är det många svenska spelare som spelar hos ett och samma spelbolag alltid och därmed endast får ett odds på en marknad. Om man istället jämför oddsen kan man säkerställa att man får bäst odds på varje enskilt bet. Det kommer i längden leda till mer pengar i plånboken.

Enkelt att registrera sig med BankID

Att registrera sig hos ett spelbolag har blivit otroligt enkelt och smidigt tack vare BankID. Denna moderna lösning gör att spelare snabbt kan skapa ett konto och börja spela utan krångel. När du jämför odds och hittar det bästa erbjudandet hos ett annat spelbolag än det du vanligtvis använder kan du enkelt logga in med din E-legitimation.

 

Detta innebär att du utan tidskrävande registreringsprocessen direkt kan placera ditt bet med de högsta tillgängliga oddsen. Den snabba och säkra inloggningen med BankID gör det möjligt för spelare att effektivt utnyttja oddsjämförelser. Genom att nyttja denna flexibilitet och tillgänglighet kan du öka sin potential att maximera vinsterna över tid. BankID förenklar processen avsevärt och gör det möjligt för spelare att alltid satsa på det mest fördelaktiga oddset.

Flera sidor jämför oddsen åt dig

Det finns en rad sajter som gör arbetet med att jämföra odds åt dig. Det gör att du både sparar både tid och energi. Du slipper besöka varje spelbolag för att kolla oddsen på en enskild match. Ett exempel är Flashscore som är en plattform som samlar och presenterar oddsen från flera olika spelbolag för en specifik match. Detta innebär att du som spelare enkelt kan få en överblick över de högsta oddsen som är tillgängliga för varje spel utan att behöva besöka varje enskilt spelbolags webbplats.

 

Genom att använda dessa sajter kan du snabbt identifiera var du får mest värde för dina insatser. Dessa jämförelsesajter är särskilt värdefulla eftersom de uppdaterar oddsen i realtid vilket garanterar att du får den senaste informationen. Att använda sig av dessa tjänster innebär att du som spelare alltid kan fatta välgrundade beslut baserade på den mest fördelaktiga oddsinformationen. Genom att utnyttja dessa resurser kan du förbättra dina chanser att göra väl avvägda bets till bäst odds.

Mer pengar i plånboken

Att satsa till högre odds kan ha en betydande inverkan på dina vinster och därmed öka summan i din plånbok. Här är ett exempel som visar skillnaden:

 

 • Du vill satsa 1000 kronor.
 • Spelbolag A erbjuder oddset 1,80.
 • Spelbolag B erbjuder ett högre odds till 2,00.

Nu beräknar vi potentiella vinster:

 

Hos Spelbolag A

 • Insats: 1000 kr
 • Odds: 1,80
 • Potentiell vinst: 1000 kr x 1,80 = 1800 kr
 • Vinst efter insats: 1800 kr – 1000 kr = 800 kr

Hos Spelbolag B

 • Insats: 1000 kr
 • Odds: 2,00
 • Potentiell vinst: 1000 kr x 2,00 = 2000 kr
 • Vinst efter insats: 2000 kr – 1000 kr = 1000 kr

 

Genom att välja spelbolag B med det högre oddset 2,00 skulle din vinst vara 200 kr mer än om du hade satsat hos spelbolag A. Denna skillnad blir ännu mer påtaglig över tid och med flera bet.